Dobře padnoucí outfit, sympatický úsměv, ale na hlavě nevzhledný „rozcuch“? Ten by vše zkazil. Stejně jako o šatník, je potřeba se starat o svůj vzhled. A právě tím nejdůležitějším je dobře padnoucí střih nebo precizně upravené vousy. Jedině tak si muž zajistí pozornost u žen, ale i dobrý dojem na pracovních schůzkách. Komu se svěřit do péče?

Barber shop

Anglický výraz barber shop dnes ve velké míře nahrazuje klasický český pojem holičství, jedná se však o to stejné. Samotný pojem barber shop získal převahu v roce 2016, což dokládá srovnání hledanosti pojmů „barber shop Praha“ a „holičství Praha“ na Googlu, kdy první výraz začal být více vyhledávaný právě v tomto roce. 

Barber shopy se dostaly do obliby i spolu s novým trendem pěstování vousů, které má být symbolem mužnosti. Zdá se tak, že metrosexuálům odzvonilo a nahradili je hipsteři a lambersexuálové. Pořádný plnovous však vyžaduje péči, bez ní by vznikala jen nevzhledná kštice.

Rozmanité služby pro muže

Hledáte-li holičství v Praze, pak není nic snadnějšího, než si zajet do NC Metropole Zličín, kde najdete holičství Barber´s Wife. Jak sami uvádějí: mužský svět uprostřed nákupního centra. A má to své opodstatnění. Nabízejí úpravu vlasů i vousů, a je čistě na vás, zda zvolíte klasické střihy, nebo stojíte o nové trendy – profesionální péči dostanete v obou případech.

Zatímco partnerku vyšlete na nákupy, vy si můžete užít péči holičství do posledního doušku – a to doslova. Kromě pravidelně školených profesionálů, kteří se postarají o váš perfektní vzhled, si můžete dopřát sklenku dobré whisky, rumu nebo ochutnat jejich pivo.

Už jste četli?  Naaranžujte si vysněné místo na balkóně či terase na trávení letních dnů

Kdo za tím stojí

Zakladatelkou salónu je Žaneta Kaiserová, pro kterou je to naplňující práce, jež ji i po mnoha letech stále velmi baví. Jak sama říká: „Baví mě se rozvíjet, a proto jsem přišla s myšlenkou tradice pro muže. Díky anglickému salonu The Legends, jsem si mohla splnit další sen a vrátit se do dob, kdy muži byli gentlemany nejen chováním, ale i vzhledem. K tomu patřilo i starání se o vzhled vlasů, vousů, či plnovousů. Dnešní móda nám umožňuje se k některým tradicím opět vrátit, a proto bych chtěla, aby naši klienti nebrali holení jako zážitek, ale jako službu, běžnou, kterou by muž měl opakovat 1x týdně.“

Stavte se u Barber´s Wife a dopřejte si příjemnou napářku, holení nebo nový stylový sestřih.