Bydlení a zahrada

4 důvody, proč si pořídit vestavěnou skříň na míru

Už nevíte, kam uložit všechny věci, které se vám doma za roky nahromadily? Nemáte dostatek úložného prostoru pro sezónní oblečení? Nebo máte doma děti, které mají spoustu hraček a dalšího vybavení, které neustále jen někam přesouváte? Pak jste právě našli řešení: vestavěnou skříň na míru. Jaké jsou její přednosti?

Individuální řešení

Rozhodli jste se pro vestavěnou skříň? Vsaďte na tu, kterou vám odborníci vyrobí na míru. Sami se rozhodnete, kolik poliček a šuplíků potřebujete, jak budou rozmístěny, a jestli skříň bude mít zrcadlo, závěsnou tyč či vnitřní osvětlení. Navíc bude perfektně kopírovat místnost – využijete tak prostor na maximum.

U vestavěných skříní na míru je také výhoda, že si můžete rozdělit vnitřní prostor a vybavit jej dle libosti potřebnými doplňky, jako jsou drátěný program, šatní tyče na ramínka, držáky na kalhoty a kravaty a mnohé další. Vše je jen o domluvě s výrobci.

INFO: Při výběru vestavěné skříně myslete také na to, aby byla dobře odvětraná. Kvalitní firma, které výrobu vestavěných skříní na míru poskytuje by se měla ptát, jak je to u vás doma s vlhkostí, aby nedošlo za skříní k tvorbě plísně. Jestli už nyní s tímto problémem bojujete, přečtěte si naše babské rady, jak na vlhkost a odstranění plísně. A tento problém určitě s výrobci konzultujte.

V dětském pokoji je k nezaplacení

V dětském pokoji jsou vestavěné skříně skvělým řešením, jak se zbavit neustálého nepořádku. Jednoduše do ní vše uklidíte. Od hraček přes oblečení a sezónní věci až po knížky, odrážedla nebo sportovní vybavení.

Nerušený prostor pro spaní

Ložnici je vhodné vybavit tak, aby v ní bylo co nejméně věcí. Nejen kvůli tomu, aby se na věci neusazoval prach, ale také pro celkový pocit, který by měla ložnice navodit, a to klid. Vestavěné skříně do ložnice jsou právě tím řešením – veškeré věci do nich rychle a snadno uložíte. Díky jejich rozložení od podlahy ke stropu, nabízejí opravdu spoustu prostoru.

TIP: Pouštíte se do rekonstrukce ložnice? Vylaďte si ji nejen co se týče nábytku, ale myslete i na to, jakou barvou vymalovat ložnici a její celkové barevné ladění. Značnou část místnosti vyplňuje postel, proto také povlečení tvoří nemalou část celkového dojmu z místnosti.

Vejde se všude

Nejen vestavěná skříň, ale i vestavěná šatna vám zajistí, že budete mít vše skvěle organizované a přehledné. Ať už zvolíte šatnu nebo skříň, můžete si být jistí, že ty na míru umístíte doma kamkoli – pod šikmou střechu, do rohu, ale třeba i pod schody.  

Daniela

Recent Posts

Pojištění zavazadel přepravovaných v automobilech

Proti jakým pojistným nebezpečím lze sjednat pojištění zavazadel přepravovaných ve vozidle? V autech dnes vozíme…

7 dny ago

Jak sbalit kabinové zavazadlo do letadla

Doba dovolených se nezadržitelně blíží. Někdo se vydá kempovat pod stan, jiný už se těšit…

2 týdny ago

Vana jako centrum domácího wellness

Vana není jen místem očisty, je to prostor, který vám dává možnost věnovat se intenzivně…

3 týdny ago

Jak zapojit LED pásek

LED pásky dokážou dokonale prosvítit nejen interiér, ale také venkovní posezení. Navíc se může jednat…

3 týdny ago

Jaký olej do sekačky: příprava na sezonu

Sekačka na trávu je skvělý pomocník pro každého zahrádkáře a kutila. Přes zimu si sekačky…

4 týdny ago

PREFA nabízí 75 let zkušeností s hliníkovými fasádními i střešními systémy. Jaké jsou jejich výhody?

Výběr střešní krytiny je určujícím pro kvalitu bydlení. Jaké jsou možnosti? Proč dát šanci plechové…

1 měsíc ago