Móda a styl

S vhodnou letní kabelkou oslovíte nejen na pláži, ale i ve městě

Chystáte se na dovolenou do zahraničí nebo máte v plánu prožít teplé letní dny v naší kotlině? Ať tak či onak, budete potřebovat vhodnou letní kabelku, která doplní váš outfit a bude vaší věrnou společnicí na všech cestách, na které se s ní vydáte. Vybrat vhodnou kabelku není ovšem vždycky tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. Proto je na místě vždycky popřemýšlet, jaký typ kabelky vám bude ladit k aktuálním šatům, sukni, overalu, či dokonce k plavkám na pláži. Poté si už stačí pouze vybrat vhodnou velikost a vydat se vstříc letním radovánkám.

Jak si správně vybrat letní kabelku?

Ač v poslední době zažívají velký boom trendy batůžky, které jsou praktické a které oceňují zejména maminky malých dětí, nejsou na smrt odsouzeny ani klasické kabelky či dámská psaníčka, anebo kabelky ve tvaru populárních ledvinek. Výběr je v podstatě tak široký, že si každá žena jistě zvolí padnoucí kousek.

Mezi trendy letní kabelky patří například ty, které jsou vyráběny z imitace broušené kůže a mají dostatek menších, ale přesto praktických přihrádek. Ženy navíc v poslední době dávají přednost spíše než velkým kabelkám malým a decentním kabelkám, do kterých se vždycky vejde jen to nejdůležitější.

Na barvě záleží

Mezi aktuální letní barvy u kabelek patří mentolová, pistáciová, citronová či jahodová. Velmi často ženy tyto vkusné barevné kabelky kombinují s oblečením, které je vyzývavé a často i lehce extravagantní, ať už se jedná o sukně či šaty. Osvěžit ovšem podobnou kabelkou můžete i basic kousky oblečení, které tímto bezprostředním doplňkem oživíte ještě daleko více. Bez letní kabelky se ovšem žádná žena v době slunných dní neobejde.  

Jak velkou kabelku potřebuji?

Rozhodnutí je samozřejmě na vás a vždy záleží také na tom, co v kabelce budete nosit. Pokud víte, že kabelku budete mít pouze do práce, anebo na kávu s kamarádkou, vyplatí se investovat do menších kabelek, které pojmou v podstatě pouze ty nejdůležitější poklady, a to včetně mobilního telefonu a peněženky. To samé platí i o kabelkách se kterými se vydáte do společnosti.

V případě, že se vydáváte na nákupy či plánujete delší cestu a potřebujete s sebou větší množství věcí, rozhodně se vyplatí pořídit si větší kabelku, která bude rozhodně praktická.

Kde vybrat vhodnou kabelku pro každou příležitost?

S výběrem vhodné kabelky vám pomůže e-shop TRENDYMANIA fashion, který nabízí originální kousky, které jsou nejen krásné, ale zároveň praktické, a hlavně se můžete spolehnout, že vyberete kabelku podle aktuálních trendů.

K letní kabelce jedině letní outfit. Jak ale vybrat oblečení, aby bylo i v létě příjemné a pohodlné? Zjistěte, jaké jsou vhodné materiály pro letní oblečení.

Lucie

Recent Posts

Proč morče píská

Proč morče píská, co může jíst morče nebo proč morče vibruje. Na všechny tyto otázky…

22 hodin ago

Obchody s oblečením představují nejžhavější dámské trendy letošního léta: 5 věcí, které musíte mít ve vašem šatníku

představíme 5 trendy kousků, které nesmí chybět v šatníku žádné moderní ženě. Také si povíme,…

1 dnem ago

Jaké rostliny lze sázet v červnu?

Začněte sázet nové květiny či zeleninu. V článku se dozvíte, jaké rostliny lze v červnu…

2 dny ago

Jak cestovat nalehko, a přitom mít veškerou kosmetiku s sebou?

Chystáte se na dovolenou nalehko, ale neobejdete se bez parfému, líčidel a dalších hygienických potřeb?…

3 dny ago

Co vzít s sebou na hory v létě

Chystáte se na hory v létě a rádi byste si sbalili vše potřebné? Připravili jsme…

5 dny ago

Jak se zbavit kočky na zahradě: Odpuzovače a babské rady

Existuje několik jednoduchých a efektivních metod, jak se zbavit nežádoucích koček bez použití násilných prostředků.…

2 týdny ago