Móda a styl

Podzim je tady: Jaké módní trendy s sebou přinesl?

Co bude letošní podzim módním hitem a co by nemělo chybět v žádném šatníku? Inspirace na módní trendy přišla z byznys stylu, ale nezapomnělo se ani na pohodlí. Stejně tak móda 90. let, která se v roce 2021 vrací, se projevuje u podzimních outfitů.

Co se letošní podzim nosí?

Dámský fashion shop vám nabídne pestrou paletu oblečení z podzimní kolekce. Móda je velmi specifická a o množství originálních kousků není nouze. I podzimní outfity nabízí rozmanité styly. A co bude nejvíce trendy na podzim 2021?

Do popularity se dostaly prodloužené střihy mikin, vest, bund i kabátů. Zajímavé jsou svetrové vesty, které jsou trendy v neutrálních i výrazných barvách. Leské prodloužené vesty a bundy nejen zahřejí, ale nadělají spoustu parády. Váš styl okoření i nadměrná saka, která skvěle sladíte s šaty, ale i džíny. Saka jsou pohodlná a v době babího léta přes den dostatečně zahřejí. Navíc je to ideální kombinace do kanceláře i na odpolední kafe s kamarádkou či romantickou večeři s partnerem.

Nebojte se jít s kůží na trh – ta se spolu s koženkou na podzim stává výrazným prvkem, a tak si ve fashion oblečení každý najde to své: kožené a koženkové bundy, kalhoty, sukně, ale i boty.

Barvou letošního podzimu je tmavě zelená. Ta bude vypadat skvěle i na volných kalhotách. Módním hitem jsou boyfriend či mom džíny. Kdo se nebojí vrátit do 90. let, populární jsou opět i zvonové kalhoty.

Kam pro trendy podzimní oblečení?

Už jste slyšeli o Trendymania.cz? Tento e-shop patří mezi nejlepší e-shopy s oblečením. Důkazem toho je nejen hodnocení 4,9 hvězdiček z 5 na Heuréce nebo přes 25 tisíc fanoušků na Facebooku, ale také to, že e-shop obléká i známé osobnosti. Oblečení z Trendymania nosí třeba zpěvačka Kamila Nývltová či Lucie Bikárová, která byla finalistkou Superstar 2021, nebo Nikola Uhlíčová, Vicemiss Grand International.  

Lucie

Recent Posts

Jak sbalit kabinové zavazadlo do letadla

Doba dovolených se nezadržitelně blíží. Někdo se vydá kempovat pod stan, jiný už se těšit…

5 dny ago

Vana jako centrum domácího wellness

Vana není jen místem očisty, je to prostor, který vám dává možnost věnovat se intenzivně…

2 týdny ago

Jak zapojit LED pásek

LED pásky dokážou dokonale prosvítit nejen interiér, ale také venkovní posezení. Navíc se může jednat…

2 týdny ago

Jaký olej do sekačky: příprava na sezonu

Sekačka na trávu je skvělý pomocník pro každého zahrádkáře a kutila. Přes zimu si sekačky…

3 týdny ago

PREFA nabízí 75 let zkušeností s hliníkovými fasádními i střešními systémy. Jaké jsou jejich výhody?

Výběr střešní krytiny je určujícím pro kvalitu bydlení. Jaké jsou možnosti? Proč dát šanci plechové…

4 týdny ago

Dvojumyvadla: Luxus, který stojí za to

Dvojumyvadla v koupelně už dávno nejsou jen záležitostí luxusních vil. Jsou stále dostupnějším a oblíbenějším…

1 měsíc ago