Móda a styl

Jak se obléct na štědrovečerní večeři?

Vánoce za dveřmi a vy váháte, jak se obléct na štědrovečerní večeři? Tak zažeňte chmury, protože vám přinášíme několik cenných rad, jak si vybrat šaty, které jsou vhodné na Vánoce, a které raději odložit až na silvestrovský večer.

Oblečení na Štědrý večer

Štědrý večer je slavnostní chvíle a k takové patří i slavnostní oblečení. Neznamená to nutně, že se nastrojíme jako na ples, ale domácí teplákovku nechme raději ve skříni.

K slavnostnímu stolu se hodí koktejlky, které máte připravené k slavnostnějším příležitostem, nebo šaty v midi délce, které skvěle padnou vaší postavě, a díky kterým se budete cítit pohodlně, slavnostně, a nejen jako žena u plotny, která má na starosti přípravu celého večera. Vhodným materiálem je krajka, samet, satén či hedvábí.

I pro svého partnera a děti volte elegantní oblečení, které doplní vaše šaty, a přispěje slavnostní a jedinečné atmosféře Štědrého večera. Navíc budete vypadat hezky na fotografiích.

Barvy štědrovečerního oblečení

Obzvláště lahvově zelená a červená se hodí k vánoční atmosféře. Ale chcete-li mít oblečení naprosto vyladěné, berte zřetel na vaši vánoční výzdobu. Stylizovali jste vánoční dekorace do zlaté nebo stříbrné? Pak volte černé nebo tmavě modré šaty, které budou s tóny vánočních ozdob naprosto harmonizovat.

Styl šatů na Vánoce i Silvestra

Štědrovečerní večeře není návštěva nočního klubu, ale oslava narození Krista, proto by šaty neměly být příliš odvážné. A to ani když nejste věřící. Vybírejte proto střídmé oblečení, jenž zakryje výstřih, případně i ramena.

Sexy šaty si nechte na silvestrovský večírek. Na oslavu příchodu nového roku bez obav zvolte krátké výrazné lesklé šaty nebo halenky s flitry. I tady nešlápnete vedle s oblečením z vánoční kolekce.

Dárek na poslední chvíli

Vybrané kousky z vánoční kolekce z e-shopu Trendymania fashion už do Vánoc nepřijdou, ale jestli ještě řešíte dárek na poslední chvíli, neváhejte a udělejte někomu radost dárkovými poukazy. Mimochodem, oblečení z vánoční kolekce unosíte i mimo vánoční čas, kýčovité Santa Klausy na něm totiž nenajdete.

Helena

Recent Posts

Jak sbalit kabinové zavazadlo do letadla

Doba dovolených se nezadržitelně blíží. Někdo se vydá kempovat pod stan, jiný už se těšit…

6 dny ago

Vana jako centrum domácího wellness

Vana není jen místem očisty, je to prostor, který vám dává možnost věnovat se intenzivně…

2 týdny ago

Jak zapojit LED pásek

LED pásky dokážou dokonale prosvítit nejen interiér, ale také venkovní posezení. Navíc se může jednat…

2 týdny ago

Jaký olej do sekačky: příprava na sezonu

Sekačka na trávu je skvělý pomocník pro každého zahrádkáře a kutila. Přes zimu si sekačky…

3 týdny ago

PREFA nabízí 75 let zkušeností s hliníkovými fasádními i střešními systémy. Jaké jsou jejich výhody?

Výběr střešní krytiny je určujícím pro kvalitu bydlení. Jaké jsou možnosti? Proč dát šanci plechové…

4 týdny ago

Dvojumyvadla: Luxus, který stojí za to

Dvojumyvadla v koupelně už dávno nejsou jen záležitostí luxusních vil. Jsou stále dostupnějším a oblíbenějším…

1 měsíc ago